CAD Ondersteuning

CAD ondersteuning CAD ondersteuning RODEMA Engineering

Je hebt een (Auto)CAD vraag en zoekt hulp.

Voor het beantwoorden van jouw (Auto)CAD vragen bieden wij zowel online, per e-mail, telefonisch als bij jouw op de werkplek onze expertise aan. Samen lossen wij jouw CAD gerelateerde problemen op en beantwoorden wij al jouw vragen. Een vanzelfsprekende service voor onze relaties maar ook een mooie kans om in contact te komen met nieuwe klanten. 

1. E-mail

Als je besluit een vraag/probleem per e-mail aan ons voor te leggen stuur dan ook de betreffende bestanden mee. Wij proberen binnen 1 dag te reageren op helpdesk vragen. 

2. Telefonisch

Vind je het lastig je vraag per e-mail aan ons voor te leggen dan kun je natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 7:00-19:00 uur. Bel ons gerust op 072-532.08.30.

3. Online

Als het nodig is kijken wij live mee op jouw scherm. Daarvoor maken we gebruik van een veilige verbinding op afstand via de software van Teamviewer. Installatie is niet nodig, wel moet daarvoor een bestand gedownload worden. Klik hier.

4. Werkplek

Heb je veel gerichte vragen en/of wil je liever samen met een ervaren specialist 1 op 1 in gesprek. Dan kan dat ook bij jouw op kantoor. 

5. Spreekuur

Kom je liever bij ons langs al dan niet met je eigen laptop dan is dat uiteraard op afspraak ook mogelijk. Samen met onze CAD specialist worden al je vragen beantwoord.

 

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden om je te helpen.

Probeer het eens uit!

Meer in deze categorie: