Workshop Block's en Attributes

Leer op een prettige manier professioneel werken met AutoCAD.

Voor wie:

Je wilt met minder handelingen meer doen in AutoCAD of AutoCAD LT. Je maakt al enige tijd AutoCAD of AutoCAD LT en wilt uw productiviteit verder verhogen door meer gebruik te maken van de techniek blocks en attributes.

Wat leer je:

Wat is een Block, hoe en waar zet je ze in. Welke misverstanden zijn er en welke problemen komen veel voor. Hoe maak je een block en waar sla je ze op. Kenmerken (attribute) toevoegen aan block en deze in lijsten presenteren. Uitzetlijsten, hoeveelheden staten etc. Maar je leert ook blocks te wijzigen en attributen te updaten. En waarom je nooit het commando EXPLODE zou moeten gebruiken! Alle commando's welke beschikbaar zijn in AutoCAD komen aan bod. Na het volgen van deze workshop zul je beter begrijpen hoe Blocks werken en hoe je het maximale uit deze techniek haalt. 

Denk aan het inzetten van blocks bij:

  • genereren van uitzetlijsten (coördinaten),
  • uitrekken van hoeveelheden stuks, oppervlak en inhoud,
  • alle symbolen waaraan een tekst kan worden gekoppeld,
  • ruimtenummers,
  • blokschema's,
  • stramiennummers.

Aantal deelnemers:

Het maximale aantal deelnemers voor een workshop is 4 personen. Dit om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

Tijdsduur: 

4 uur. In principe worden de workshops in de ochtend gegeven van 8.30 - 12.30 uur; maar in overleg is het mogelijk te kiezen voor een ander dagdeel.

Wanneer:

Volgens de lopende planning of in overleg met betrokken deelnemers.

Locatie:

Leslokaal bij RODEMA Engineering in Akersloot.

Kosten:

€ 115,00 exclusief BTW per persoon.

Aanmelden:

Telefonisch of via e-mail.